14:00

Långemåla IF

Referat: Örsjö IF - Långemåla IF

Att falla på målsnöret

Näst sista matchen detta coronaår. Örsjö och LIF harvar i botten av serien, och det märktes rent spelmässigt.

LIF chockade dock både sig själva och motståndarna när vi gjorde mål redan i första minuten, det hann knappt gå en halv faktiskt.
Axel Hultman fick bollen via Araz och lobbade den snyggt över målvakten. Ledningen kanske gjorde att vi slappnade av lite extra för efter detta så spelade vi ganska optimistiskt och trodde att bollen skulle göra jobbet åt oss.

Hemmalaget kunde både kvittera och ta ledningen och vi fick göra en rejäl uppryckning till andra halvlek. Men det ska sägas att en del skador skavde på oss, det till vår dåliga kondition.

I andra halvlek spelade vi mer jämt med hemmalaget, och vi hade efter 25-30 minuter ett bra tryck, vilket resulterade i att vi fick in en kvittering genom notoriske målskytten Sörman d.ä. som fick en passning via Araz.

Båda lagen hade en mängd målchanser, men LIF hade dock de allra farligaste.
Men en långboll på frispark och ett missförstånd gjorde att Örsjö kunde slå in ett vinnande 3-2-mål.

NU ser vi fram emot jumbofinalen mot FAIK kommande söndag.